dissabte, 16 de maig del 2009

Quina ràbia que fa això!

Rossell Comics , una editorial catalana que ha apostat per l'edició força arriscada de còmics sobretot de l'escola francobelga en unes condicions molt elevades de qualitat (i per què no dir-ho també de preu), que darrerament semblava haver passat a la història per la seva inactivitat i bona quantitat de sèries que tenen començades sense aparentar haver-se de tancar, acaba de recordar-nos que encara és viva amb el llançament d'Okko, el Cicle de l'Aigua en la seva versió en català.

És un europeu que beu de l'escola manga. No per l'ambientació japonesa (de fet, l'acció passa a l'Imperi de Pajan, anagrama de Japan), sinó amb la paciència en què tot és explicat, mentre es barreja mitologia, amb la història inventada d'un país que està en guerra. Tot guionitzat i magníficament dibuixat per Hub, que ja en el seu temps es va fer valdre com a dissenyador de la pel·lícula El Cinquè Element.

I què és el que em fa tanta ràbia? Doncs que ja fa més de 3 anys que en varen treure la versió en castellà! I ara quan els que ens agrada aquesta col·lecció ja tenim tots els exemplars publicats van i la treuen en català! Ara què he de fer? M'espero a què aparegui el primer volum del Cicle de l'Aire en català o el compro per si de cas la versió en castellà així que surti? L'edició només és de 2.000 exemplars! Si no compro la versió en castellà potser no en tindré cap! Com odio que ens facin això!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca'ns a Google+