diumenge, 2 d’agost del 2009

Últim guanyador dels premis ComiCat: jo!

Sí senyors. Després de premiar a tot d'autors nacionals estrangers jo he rebut l'últim premi dels Premis Comicat 2009.

Que en quina categoria? “Millor dibuixant”? “Millor guionista”? Err... doncs no. La de “Millor sort en el sorteig”. Ha estat un premi per a la participació en les votacions de millors algús. De totes maneres, moltes gràcies als de ComiCat pel detall.

El premi ha estat el llibre de la imatge. “Els caràcters" de Teofrast. Un llibre curiós. L'editor es deuria trobar en la situació de dir-se “vull vendre un llibre escrit fa més de dos mil·lennis, però aquesta informació per si sola ja pot adormir més d'un lector”, pel que deuria concloure que presentar amb lletres més grans els pocs dibuixos fets pel millor caricaturista que tenim al país (aka Joan Vizcarra), faria que molta gent pogués entendre que es tractava d'un text humorístic i s'agafés el llibre per a fer-hi una ullada.

Si algú volia saber com és el dibuix d'aquest gran artista quan no es dedica a fer caricatures amb aquesta obra té l'oportunitat de comprovar-ho.
Quin gran comicaire que tindríem si alguna vegada es decidís a explorar aquest camp. Però clar, entenc que es quedi en el que és el rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca'ns a Google+