dimecres, 30 de novembre del 2011

Zooil·lògic 17 - Alta cuina


Zooil·lògic 16 - Zooil·lògic 17 - Zooil·lògic 18

Ja vaig avisar que tenia altres acudits sobre animalons a restaurants.

Aquest acudit sobre l'alta cuina podríem dir que ha estat massacrat per multitud d'humoristes. Recordo que d'entre altres el va abordar el Quico el Progre. Jo només li he volgut donar una volta més.

Per cert, amb aquest ja fan 200 entrades al bloc. Déu n'hi do com passa el temps. I sembla que només faci uns pocs mesos de la 100. (^_^)

- ...i de segon, una tifarada reconstruïda a partir de diarrea de hiena ugandesa, marinada amb putrefacció de melic d'humà obès i saltejada amb flocs de cagallons caprins de l'Alta Provença.
-Oh! Hiena ugandesa! Que selecte!
-No sé..., aquests plats de nom tan llarg solen ser molt pretensiosos. Trigues més a pronunciar-los que a descompondre'ls amb el vòmit.

diumenge, 27 de novembre del 2011

El joc de la figa


Sí, un altre acudit sobre jocs kumbes, però hi ha una justificació.

Fa poques setmanes vaig comentar que havia notat un increment de subscripcions per haver fet un acudit sobre sexe mentre m'enllaçaven des d'una pàgina friki. Era una conya, no pensava que la gent pogués estar tan cremada...

...però setmanes més tard vaig fer un altre acudit amb unes metes com a tema central i el resultat em va acollonir... segons el Google Reader vaig més que doblar els subscriptors per aquell canal en tot just 3 dies. Feedburner va voler confirmar les dades. A mi em va semblar sorprenent, però no crec que em pugueu culpar per insistir amb acudits de metes per veure com reacciona el públic potencial.

-És l'última vegada que jugo a la figa amb tu!

dimecres, 23 de novembre del 2011

Acreixement de l'eclectització del webcòmic

A veure, remirant el bloc puc veure que de moment ja hi he penjat pàgines d'un sadocòmic, un còmic de temàtica especialitzada professional, un recull genèric d'acudits d'animals, una espècie de sitcom o humor gràfic d'actualitat entre d'altres coses.

Què més podria fer per a ampliar horitzons? No sé... un de superherois? A molta gent és l'únic que li interessa. Podria fer una fitxa de personatge, per veure com queda...


...naaaaah... millor em centro en els còmics que ja tinc en marxa, que al final, amb tantes coses entre les mans, acabo per no fer-ne cap...

...però podria...

diumenge, 20 de novembre del 2011

71. Comunicat especial del 20N



Podríem fer-ne una juguesca. Qui digui l'animalada més gran però sense passar-se guanya. Algú s'anima? Què més creieu que morirà avui? La immersió lingüística? La llei del matrimoni homosexual? TV3? La llei de l'avortament? La possibilitat d'investigar amb cèl·lules mare? Com? Algú ha dit que l'autogovern? Això és jugar molt fort, senyors! Facin les seves apostes! Algú s'atreveix a superar-ho?

Actualització: acudit publicat a El Web Negre.

-Catalans, qualsevol possibilitat del concert econòmic ha mort. De fet, com seguiu sent tan mesells, no tinc clar què quedarà viu aquí.

dissabte, 12 de novembre del 2011

Celebració fallida



Sí, ja sé que tinc l'arc argumental de la mossa una mica abandonat, quan ja faltava tan poc per a acabar-lo, però és que van sortint coses que o bé m'impedeixen de dibuixar o bé són més prioritàries. Potser pensareu que aquest acudit hauria estat millor presentar-lo ahir, però no tenia planejat que a les 11:10 se'm caigués Internet durant 10 minuts per seguir després funcionant tan perfectament com havia funcionat durant tota l'estona anterior...

...ho havia d'explicar... (U_U)'

-Ja està tot a punt. Està redactat i només cal que pitgi "envia'l". He, he, he... quedaré com un friki posant al Facebook un missatge de commemoració del'11-11-11 just a les 11:11:11. 5 minuts... 4 minuts... 3 minuts... 2 minuts... 1 minut...  Ara! Aaaargh!

dijous, 10 de novembre del 2011

Elda (4/4)

Finalment no vaig guanyar el concurs i les pàgines no es publicaran en l'àlbum col·lectiu de Mundo Caníbal. De fet vaig quedar últim de tots :p  No crec que sorprengui a ningú, donat el nivell dels altres participants amb els que competia. Però en agraïment de la feina feta, l'Óscar Martín m'ha regalat una pàgina original de Solo Mundo Caníbal. No entrava en les bases del concurs, simplement és així de generós. La patxoca que farà farà penjada a la paret. (^o^)

Pàgina 1 - Pàgina 2 - Pàgina 3 - Pàgina 4


-I estava deliciosa.
-Cabró.
-Au, va, tu ja sabies que això acabaria així. Realment creies que et deixaríem anar sense més? Ens has fet molt de servei, sí, però ara ens faràs un últim... eh? Què és això?
-Unes cuques intel·ligents són un perill massa gran com per a deixar-les vives.
-Mer...!
-Havia vingut amb la intenció de sacrificar-me per l'Elda un cop fos lliure.
-Ara només vull venjança.

dimarts, 1 de novembre del 2011

El joc de l'arrenca-cebes



Havent ressuscitat el meu ordinador era hora que fes algun acudit nou. Sé que està dedicat a un públic molt restringit, concretament al de les noies que han estat subjectades per un bèstia, en jugar a l'arrenca-cebes, que no les deixava anar ni a la de tres, però l'havia de fer.

-És l'última vegada que jugo a l'arrenca-cebes amb tu.

Cerca'ns a Google+