divendres, 7 de juny del 2013

255. Reinformant



C’s ha decidit fer actes desinformatives a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. I hi ha hagut qui ha dit que era el mateix que feia l’ANC. Que el seu enfocament era totalment comparable. Ho és? No. Òbviament no. L’ANC va fer una anàlisi i va concloure que hi havia gent que considerava desinformada, ja que només obtenia la informació a través de mitjans espanyolistes i que per tant el que calia era arribar a aquesta gent, fent-los aplegar informació que normalment no tenen a la seva disposició i que es contradiu amb la constant desinformació que reben. Si C’s cregués que té raó en els seus principis faria el mateix a les comarques més catalanistes, pensant que la seva posició es deu a la seva desinformació. Han dit que ho faran? No. Justament van a desinformar on hi ha més espanyolisme. A desinformar justament a on la gent ja té la realitat deformada per seguir els mitjans de comunicació espanyolistes amb les seves fal·làcies. Reflexioneu-hi. Això ve a ser una mena de confessió velada de què saben que no tenen raó. Si creguessin que la tenen voldrien convèncer a qui té idees contràries amb el seu projecte engrescador de pertànyer a Espanya. Triarien intentar unir la totalitat dels catalans en un projecte comú de país. No repetir el que ja han sentit de totes bandes a qui opina el mateix que ells i per a evitar que es desviïn del camí de l’unionisme en sentir altres idees. Enlloc d'intentar unir volen guanyar a través de la divisió. Nacionalisme del perillós.


PARADETA D’ANC A L'ÀREA DE BARCELONA PER A FER ARRIBAR INFORMACIÓ ALTERNATIVA A QUI NOMÉS S’INFORMI A TRAVÉS DE MITJANS ESPANYOLISTES.
PARADETA DE C’s A L'ÀREA DE BARCELONA PER A EVITAR QUE LA INFORMACIÓ. ALTERNATIVA A LA DELS MITJANS ESPANYOLISTES INFORMI.
-Jo només dic que si el que voleu és fer arribar el vostre missatge a la gent que creieu que està desinformada, no és a Osona que hauríeu de muntar paradetes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca'ns a Google+