dilluns, 20 de gener del 2014

Inconsistència Nacionalista 23 - Només una de les llengües discrimina


Aquest és un argument que ha estat repetit moltíssim més a fora de Catalunya que a Catalunya perquè els de dins ni se'l creuen quan el repeteixen. Per a esbombar-lo cal ser o molt cínic o molt poc empàtic i la distància crea la manca d'empatia necessària. També la manca d'empatia com per a permetre's ser cínic, certament.

I com aquell qui no vol, amb aquesta publicació arribo a la 600 del blog.

-Demanar el català per a un lloc de feina és discriminatori per als castellanoparlants.
-També s'hi demana el castellà i l'anglès, el qual ni tan sols és oficial ni majoritàriament parlat.
-Això és diferent.
 -Sí, clar, com ha de tenir el mateix valor una llengua estrangera que una de les llengües d'un territori?

4 comentaris:

  1. Repetidísimo. Yo cada vez que salgo a la calle lo oigo. Aquí en Madrit están todo el día en el mercado hablando de eso; al subir al metro, todo el mundo está callado pero pensando eso.
    Pero ¿de verdad te crees las mentiras que te inventas?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al minut 19 d'aquest famós vídeo: http://youtu.be/F7Vz6GZJJOg?t=19m5s
      En aquest article recent: http://www.puertadebrandemburgo.com/2013/12/los-duenos-de-la-tierra.html (després de "otros ejemplos")

      Per posar dos exemples.

      O en les actuacions legals del PP en contra de les lleis catalanes i balears amb la intenció de prohibir que el català sigui llengua de l'administració, cosa que ha estat portada en multitud enorme d'ocasions dels mitjans de comunicació espanyol. T'amagaves quan n'informaven?

      Acusar de mentider no és la millor manera de fer veure que uns fets no existeixen.

      Elimina
  2. Repetidísimo. Has encontrado dos ejemplos. Ya te digo, no dormimos pensando en ello.

    Y luego ya empezamos a matizar. Que no es empleo, que es empleo público. Y empezamos a ver intenciones como que el PP quiere que el catalán no sea lengua de la administración. Claro, estuvieron casi 8 años apoyando a Pujol y siempre le exigían que el catalán no fuera lengua de la administración. Y luego a Mas y lo mismo.
    Claro, que estas webs están en castellano y yo sin saberlo http://www.gva.es/va/inicio/presentacion;jsessionid=TgdhSvxDXgzvCbPV3nwm2L0hXtghv0vLCPqTyPqBqbzJYC5rHCqR!435142831!1390571971443
    http://www.caib.es/root/index.do?lang=ca

    En fin, Serafín.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 2 exemples en un moment, com pots veure en les dates. En un altre comentari has parlat d'homes de palla i ara dius que jo he dit que no dormiu pensant en això? A més a més, tindràs el valor de negar que després de repetir-ho i demanar-ho tant de temps a les Balears el PP acaba de convertir la llengua catalana en un mèrit en comptes d'un requisit com sí que ho és el castellà? És evident que l'ofensiva bèstia (i que tant ha disparat l'independentisme) ha estat des de la segona legislatura del PP, això no ho nega ningú.

      Faria pensar que no és mala fe, que simplement estàs desinformat, però quan dius "Que no es empleo, que es empleo público" (sic. ) ESTÀS DIENT QUE LA VINYETA DE LA QUE TE'N QUEIXES ET RETRATA!!!

      Senyors, ja tenim un nou guanyador del Premi OTB.

      No sé per què m'enllaces aquests webs (que sí que estan també en castellà,m per cert). No tenen res a veure amb el tema de la vinyeta.

      Elimina

Cerca'ns a Google+